Style Fm Rádió

Mutatjuk a Stílust!!!

MENÜ

Bombával fenyegették meg a BKV-t

Újabb bombariadó volt több metrómegállóban is csütörtök hajnalban. Közben a BKV immár harmadik napja folytatja sztrájkját, akikhez szolidaritásból csatlakozott a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete is reggel 8 óráig.

Meghalt a diáklány, akit elütött a városnéző

A napilap információi szerint a lány hétfőn este, több mint hét hónap kóma után, keringési és légzési elégtelenség következtében hunyt el.

Palánki Zsolt, a balesetet okozó sofőr ügyvédje elmondta: védence továbbra is ártatlannak vallja magát.

A rendőrség nyomozása decemberben zárult le. A megalapozott gyanú szerint a jármű vezetője egy kereszteződésben nem adott elsőbbséget a gyalogátkelőhelyen áthaladó lánynak, akit a belső forgalmi sávban elütött. A rendőrség akkor maradandó fogyatékosságot okozó közlekedési baleset gondatlan okozásának vétsége miatt továbbította az ügyészséghez az iratokat, ez esetben a büntetési tétel három év szabadságvesztés.

A lány halálát követően az ügyészség a nyomozás folytatását rendeli el. A vádlott ebben a helyzetben már öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható - írta a napilap.

 

Hallgat a pécsi ámokfutó

Újabb egy hónappal meghosszabbította a Pécsi Városi Bíróság az egyetemi ámokfutó, Gere Ákos (23) elmemegfi gyelését.


PÉCS —A lövöldözőt különleges biztonsági intézkedések, kommandósok és kutyás rendőrök kíséretében szállították az ítész elé. Hajdú István, a bíróság elnöke szerint kell még idő, hogy a fi atalember elmeállapotát megvizsgálják.

Így Gere Ákost tegnap visszaszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe, ahol eltöltött már egy hónapot. A vizsgálattól függ, büntethető-e egyáltalán a a fi atalember. Mint megírtuk, a gyógyszerészhallgató november 26-án rántott fegyvert a biofi zika-laborban. Egyik csoporttársát, Dékány Miklóst (†19) agyonlőtte, további három személyt megsebesített. A pécsi nyomozók tegnap ismét megpróbálták kihallgatni Gerét.

 

H1N1: Nem kell több vakcina

Leállította a H1N1influenzavakcina gyártását az Omninvest, a cég ugyanis már legyártotta a Magyarország részére megrendelt négymillió adag oltóanyagot
Hirdetés

MAGYARORSZÁG — Leállította a H1N1influenzavakcina gyártását az Omninvest. A cég ugyanis már legyártotta a Magyarország részére megrendelt négymillió adag oltóanyagot, valamint teljesítette a többi megrendelését is. – Rengetegen érdeklődtek az oltás iránt külföldről is, ahová összesen négyszázezer adagot szállítottunk ki – mondta el lapunknak Németh Zsolt, a gyógyszergyártó cég szóvivője.

Asztali nézet